Jude Law BKV-ellenőr lett Budapesten

Forrás: Facebook/Budapesti Közlekedési Központ -
forgatás BKK április 1. jegyellenőr bolondok napja Budapest Jude Law
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit színészt a Kálvin téri átjáróban kapták lencsevégre. Helló, április elseje!

Ma van Bolondok Napja! Az április elsejei tréfálkozás több országban elterjedt szokás. A Wikipédia szerint az eredete nem tisztázott. Egyik magyarázata szerint kelta népszokás volt, hogy április kezdetén vidám, bohókás tavaszi ünnepeket ültek. Más elképzelés szerint IX. Károly francia király egyik rendeletéből ered: 1564-ben az új esztendőt április 1-jéről január 1-jére tétette. Az akkor szokásban lévő újévi ajándékozás megmaradt, de a rendelet után április elsején már csak bolondos ajándékot adtak egymásnak az emberek. A Budapesti Közlekedési Központ például egy vicces Jude Law-képpel ajándékozott meg bennünket.

Forrás: Facebook/Budapesti Közlekedési Központ

Ahogy a Life.hu is megírta, a helyes brit színész Budapesten forgat egy kémfilmet. Ennek kapcsán indult be a BKK fantáziája. A vicces fotó mellé a társaság ezt írta: „A jelenleg Budapesten dolgozó filmsztár, Jude Law úgy döntött, hogy csatlakozik az új M4-es metró beindulását segítő több száz önkéntesünkhöz, jegyellenőrként. A Kálvin téri átjáróban találkozhattak vele utasaink ma reggel, amikor sikerült fotósunknak lencsevégre kapni."

Így fut a kétlábú kutyahttp://www.life.hu/news/20140331-duncan-lou-who-a-ketlabu-boxer-kutya-igy-fut-gazdajaval-a-tengerparton-video.htmlIsmerd meg Duncan Lou Who-t, a kétlábú boxert, aki először futkározhatott gazdijával a tengerparton.NewsOrigoÍgy köszöntötte fel Terence Hillt Bud Spencerhttp://www.life.hu/news/20140331-bud-spencer-olasz-szinesz-igy-koszontotte-fel-terence-hill-olasz-szineszt-75-szuletesnapjan.htmlA Bild német magazinon keresztül gratulált kollégájának és barátjának 75. születésnapja alkalmából.News--Ezekkel lehet felbosszantani egy magyarthttp://www.life.hu/news/20140331-egy-kulfoldi-utazasi-magazin-ujsagiroja-szerint-ezekkel-lehet-felbosszantani-egy-magyart.htmlPéldául cikket írni arról, mivel lehet kiakasztani egy magyart - így látja egy külföldi, mivel lehet felhúzni minket.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.