Fiával vette át csillagát Orlando Bloom

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Kempin -
csillag Orlando Bloom Hollywood A Gyűrűk Ura hírességek sétánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miranda Kerr exférje szerdán vette át csillagát a hollywoodi hírességek sétányán, amelyhez 3 éves kisfia, Flynn is készségesen asszisztált.

Szerda óta Orlando Bloom csillaga is ott szerepel a hollywoodi hírességek sétányán. A Gyűrűk ura sztárja így Kate Winslet után következik a sorban: övé a 2521. csillag.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Kempin

Az átadásra édesanyja és édesapja is elkísérte a 37 éves sztárt, illetve mellette volt felesége, Miranda Kerr szupermodelltől született fia, Flynn is – aki végig készségesen segédkezett apukájának. Nagyon édesek!

Derékgyakorlat labdával – nem könnyű, de nagyon hatékony!http://www.life.hu/ez-zsir/20140331-edzes-nagy-amarilla-segitsegevel-derekgyakorlatok.htmlAzt már tudjuk, hogyan lesz szálkás karunk és formás popsink nyárra, ám a bikinialakhoz a darázsderék sem árt. Nagy Amarilla, a Life.hu aerobikoktatója ezúttal kedvenc labdás derékgyakorlatait mutatja be.Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huStohlról vallott Ancsikahttp://www.life.hu/bulvar/20140403-stohl-andras-kedvese-ancsika-a-szinesz-baleseterol-varandossagarol-felelossegrol-vallott-egy.htmlExkluzív interjúban mesélt Stohl András kedvese, Ancsika a színésszel való kapcsolatáról, a múltról és gyermekáldásról. TV + BulvárOrigoAz élet igenis habostorta!http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140402-az-elet-igenis-habostorta-a-sugar-shop-uzeletben-jarunk-kingaval-hogy-egy-kicsit-kenyeztessuk-a.htmlA sok munkának meglett a méltó jutalma, végre! Örülhet Albert Kinga, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja. Edzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás szabadnapot adtak ma Kingának és elmentek a Sugar cukrászdába. Így együtt ünnepelték Kinga eddigi kemény munkáját. Szerencsére a Life.hu mozgáskoordinátorai tudják, néha bűnözni is kell! KingaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.