Íme, a világ első marihuána automatája

Forrás: Twitter/Herbal Elements -
automata marihuána Colorado Amerika legalizálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónappal a legalizálása után üzembe helyezték az első "fűautomatát" az amerikai Colorado államban.

A helyi sajtó szerint a hétvégén bemutatott berendezés a világ első ilyen masinája. Stephen Shearin, a berendezést üzemeltető vállalkozás vezetője a The Salt Lake Tribune című lapnak azt mondta, a szerkezet a cigaretta automatákhoz hasonló elven működik – írja az MTI.

Forrás: Twitter/Herbal Elements

A marihuána automaták kizárólag orvosi célokra használhatóak. Ehhez személyi igazolványra van szükség. Azt mondják, a gép elsősorban a bátortalan emberek számára jelent nagy segítséget: "csak be kell dugni az igazolványt, ki kell választani a terméket, majd fizetni".

Elérte a Mount Everest alaptáborát Klein Dávidhttp://www.life.hu/news/20140415-klein-david-hegymaszo-elerte-a-mount-everest-alaptaborat.htmlKlein Dávid bár enyhe fejfájással és légszomjjal küzdött, most érkezett a friss hír, hogy sikerült elérnie a Himalája alaptáborát.News--Megvan az eltűnt kislányhttp://www.life.hu/news/20140415-a-89-5-music-fm-aktiv-kozossegi-oldalanak-koszonhetoen-talaltak-ra-a-hetvegen-eltunt-10-eves.htmlA 89.5 Music FM aktív közösségi oldalának köszönhetően találtak rá a hétvégén eltűnt, 10 éves Andreára.News--Megvan az eltűnt kislányhttp://www.life.hu/news/20140415-a-89-5-music-fm-aktiv-kozossegi-oldalanak-koszonhetoen-talaltak-ra-a-hetvegen-eltunt-10-eves.htmlA 89.5 Music FM aktív közösségi oldalának köszönhetően találtak rá a hétvégén eltűnt, 10 éves Andreára.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.