Mindent a szemnek: Pornófilm az izlandi sarki fényről

sarki fény fotográfus Izland videó északi fény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő felvételekkel dokumentálta Izland sarki fényeit egy helyi fotós.

Izland kétségkívül a világ legizgalmasabb helyei közé tartozik. A vulkánokon és gejzíreken túl Oli Haukur Myrdal fotós fantáziáját az északi fény mozgatta meg, amelyről az alábbi lenyűgöző videófelvételt is elkészítette:

Valóságshow-ba megy Vastag Csabahttp://www.life.hu/trend/20140415-vastag-csaba-x-faktor-gyoztes-az-viasat3-megruhazlak-cimu-musoraban-zsuriz-es-modellkedik.htmlAz első X-Faktor győztese modellkedik meg zsűrizik a Viasat3 új, napi műsorában - tudta meg az Origo.Trend--Elérte a Mount Everest alaptáborát Klein Dávidhttp://www.life.hu/news/20140415-klein-david-hegymaszo-elerte-a-mount-everest-alaptaborat.htmlKlein Dávid bár enyhe fejfájással és légszomjjal küzdött, most érkezett a friss hír, hogy sikerült elérnie a Himalája alaptáborát.News--Kate Moss nagyon megöregedetthttp://www.life.hu/trend/20140415-kate-moss-brit-szupermodell-nagyon-megoregedett-elonytelen-foto.htmlElőnytelen fotó vagy csak az idő nyomai? A brit szupermodell eddig sosem látott arcát mutatta a kamerának.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.