Mi legyen a zsiráfbébi neve? Te is eldöntheted!

Forrás: MTI/Nagy Lajos -
Születés elnevezés zsiráfborjú névadó veszprémi állatkert zsiráf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A márciusban világra jött állatnak még nincs neve – te is segíthetsz őt elnevezni!

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, márciusban látott napvilágot a zsiráfborjú. A szülés nem ment könnyen, az állat ugyanis a vállánál beszorult a szülőcsatornába, így egy kötél segítségével segítették világra. Majd jött az újabb nehézség: édesanyja nem kezdte el táplálni. Ezért a kis hosszúnyakú Marokházi Csabáné Katalinhoz került, aki a zsiráfbébit otthonában neveli – írja a Bors.

Forrás: MTI/Nagy Lajos

A kicsi azóta megerősödött, szépen növekszik, de neve még nincs. Az állatkert és a helyi lap, a veol.hu úgy döntött, a látogatók segítségét kérik: az újság honlapján lehet nevet javasolni. Ezekből kiválasztják a legnépszerűbb ötöt, ezek közül pedig szintén a látogatók voksolhatnak a legjobbakra április 24. és 29-e között. A nagy névadót május 10-én tartják.

Meghalt az Újpest bajnokahttp://www.life.hu/news/20140416-meghalt-az-ujpest-orokos-bajnoka-kolar-endre.htmlKolár Endre, a lila-fehérek ötszörös magyar válogatott labdarúgója életének 65. évében hunyt el. Nyugodjon békében!NewsÍme, a világ első marihuána automatájahttp://www.life.hu/news/20140415-marihuana-automatat-allitottak-fel-az-amerikai-colorado-allamban.htmlHárom hónappal a legalizálása után üzembe helyezték az első "fűautomatát" az amerikai Colorado államban.NewsOrigoNagyon drága a budapesti közbringahttp://www.life.hu/news/20140415-brusszelben-barcelonaban-parizsban-es-berlinben-is-olcsobban-lehet-hasznalni-a-kozbringakat-mint.htmlKönnyű olyan európai nagyvárost találni, ahol olcsóbban lehet használni a közbringákat, mint nálunk. Amíg a Bubi éves díja 18 900 forint, addig például Párizsban 9000 forintba kerül egy éves bérlet. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.