Katalin hercegnő körút Új-Zéland Ausztrália Vilmos herceg repülőtér György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétség nem fér hozzá, hogy a királyi család legnagyobb sztárja György herceg, aki annak ellenére, hogy ellopta a show-t édesanyja elől, uralkodóhoz méltó komoly ábrázattal búcsúzott Új-Zélandtól.

Hiába nézett ki ragyogóan Katalin hercegnő az új-zélandi Wellington repülőtéren, minden szem a kis György hercegre szegeződött.

Forrás: AFP/ /Mark Tantrum

A nyolc hónapos herceget édesapja, Vilmos tartotta karjaiban, akinek ez alkalommal nem lehetett egy szava sem felesége ruházatára. Vilmos véleménye szerint Katalin a minap kicsit élénkebb színű kabátot viselt a kelleténél. Ráadásul a tréfás új-zélandi szél most nem tudta megviccelni a hercegnőt - nem úgy, mint az érkezésük napján. Boldog lehet Erzsébet királynő is, aki nemrég szigorúan rendelkezett Katalin hercegnő öltözködésével kapcsolatban.

A hercegi család néhány óra repülés után megérkezett Ausztráliába, ahol a hercegi pár első hivatalos programja a sydney-i operaházba vezetett. Katalin hercegnő egy gyönyörű, srága ruhával nyűgözte le a fogadóbizottságot. Érdemes lenne többet viselnie ezt az árnyalatot! A hivatalos körút április 25-ig tart.

Forrás: AFP/ /William West

Nézegess további fotókat György hercegről:

/1404/A_kis201449102620György herceg már csajozikhttp://www.life.hu/csalad/20140409-gyorgy-herceg-ujabb-fotoi-uj-zelandi-es-ausztraliai-utjarol-a-wellingtoni-kormanyepuletben.htmlA kis trónörökös még csak hétfőn érkezett meg Új-Zélandra szüleivel, máris királyi kötelességeit teljesíti – mint például 10 vele egykorú pajtásával játszik a wellingtoni kormányházban. Elbűvölő fotók.CsaládAFPÚj képek György hercegről!http://www.life.hu/news/20140407-uj-kepek-gyorgy-hercegrol-katalin-talpig-pirosban-tundokol.htmlŐkirályi fensége édesanyja karjaiban vészelte át a 30 órás repülőutat, amely alatt a hírek szerint végig nagyon jól viselkedett.News--Vilmos herceg kifogásolta Katalin hercegnő stílusáthttp://www.life.hu/trend/20140415-vilmos-herceg-kritizalta-katalin-hercegno-kabatjat.htmlHiába, ha valami túl élénk, az túl élénk. Ha pedig maga Vilmos herceg mondja, akkor biztosan így van.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.