Különleges születésnapi portré készült II. Erzsébetről

Forrás: MTI/EPA/David Bailey/David Bailey -
fotó Erzsébet királynő II. Erzsébet brit királynő portré születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemei kedvesek és huncut módon csillognak - valahogy így jellemezte David Bailey brit fotográfus II. Erzsébet királynőt, akiről 88. születésnapjára ő készített hivatalos portrét. A királynő április 21-én született.

Egy nappal II. Erzsébet királynő születésnapja előtt adták közre a királynőről készült új hivatalos portrét, amelyet David Bailey brit fotós készített. A fényképet márciusban a londoni Buckingham-palotában készítette Bailey a brit kormány megbízásából. A fekete-fehér fotót a Nagy-Britanniát világszerte népszerűsítő GREAT kampány számára rendelték meg, amely Nagy Britanniát népszerűsíti a világban.

Forrás: MTI/EPA/David Bailey/David Bailey

A képen királynő egyszerű öltözéket visel, amelyet Angela Kelly választott a számára - 2002-től ő őfelsége hivatalos öltöztetőnője. A királynő ruhatáráról bővebben ITT olvashatsz. A 76 éves David Bailey szakmája mestere, több mint 50 éve fotóz világsztárokat és uralkodó családok tagjait - többek között Diana hercegnőt, Kate Mosst vagy Mick Jaggert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.