fotózás Allure meztelen magazin Kristen Bell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár kósza homokszemen kívül semmi más nem takarja a színésznő testét, aki egy magazin kedvéért vetkőzött anyaszült meztelenre.

Azt már tudjuk, hogy Kristen Bell abszolút elégedett a testével úgy, ahogy van. Valóban nincs mit szégyellnie: a színésznő, aki tavaly adott életet kislányának, az Allure májusi száma kedvéért dobta le a textilt és pózolt anyaszült meztelenül.

Kristen Bell mindent ledobott Forrás: www.allure.com

Nem a 33 éves Kristen az egyedüli sztár, akit az amerikai szépségmagazin levetkőztetett: „A meztelen igazság" fotósorozatban helyet kapott még Nia Long, Minnie Driver és Jenna Dewan Tatum is.

Jenna Dewan Tatum meztelen fotója Forrás: www.allure.com

Korábban pedig Olivia Wilde vált meg ruháitól.

Homoszexuális, biszexuális, hetero - honnan tudjuk, milyen beállítottságú a gyerek?http://www.life.hu/csalad/20140422-homoszexualis-biszexualis-hetero-honnan-tudjuk-milyen-beallitottsagu-a-gyerek.htmlAzt mondják, hogy a homoszexualitásra való hajlam részben genetika - sok kutatás látott napvilágot erre vonatkozóan. Viszont a nevelés, a környezet is sokat számít. Hogyan ismerhetjük fel, hogy gyerekünkben megvan ez a hajlam?Család--Egészséges hát, szép tartás - próbáld ki a gerinctréninget!http://www.life.hu/ez-zsir/20140415-dinamikus-gerinctrening-gyakorlatok-jot-tesznek-a-hatnak-nagy-amarilla-velemenye.htmlBiztosan ismered Pilates mondását, miszerint annyi idős vagy, amennyi a gerinced. Ezek a szavak tökéletesen tükrözik a lényeget: hiába van kerek popsid és kockahasad, ha a gerinceddel számtalan problémád van. Amennyiben nem áll hozzád közel a jóga és a pilates, próbáld ki a dinamikus gerinctréninget - néhány hónap után az erős hát és a szép tartás garantált!Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huÚjra műsort vezet Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/bulvar/20140422-bochkor-gabor-a-tv2-n-apak-gyesen-cimu-uj-musoraban-mutatja-majd-be-hogyan-boldogulnak-az-egyedul.htmlAz egykori rádiós ezúttal a Tv2-n mutatja majd be, hogyan boldogulnak az egyedül maradt apukák csemetéikkel.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.