De jó nekünk! David Beckham félmeztelenül szelfizett

Forrás: Facebook/David Beckham -
medence David Beckham Kína futball nagykövet luxushotel félmeztelen foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenleg Kínában tartózkodó egykori focista egy luxushotel medencéje mellől tudósított felsőteste és kedélye állapotáról.

David Beckham, akit manapság a világ legkelendőbb férfimodelljei között tartanak számon, ezúttal egy félmeztelen szelfi kedvéért vált meg a pólójától – a rajongók (és a hölgyek) legnagyobb örömére.

Forrás: Facebook/David Beckham

Az egykori futballsztár jelenleg épp Kína egyik különleges közigazgatási régiójában, Makaóban állomásozik, ahol a kép tanúsága szerint remekül érzi magát. Mr. Beckham ezúttal munka miatt utazott családjától ilyen messzire, ugyanis őt választották meg a kínai foci globális nagykövetének.

Jelek, hogy talán egy kicsit prűd vagyhttp://www.life.hu/intim/20140423-prud-vagy-ha-csak-sotetben-szexelsz-csak-misszionarius-pozban-es-csak-adott-idopontban.htmlNyilván senkinek nem esik jól, ha közlik vele, hogy kissé prűd. Mint ahogy oly sok más, ez is legfőképpen akkor esik rosszul, ha van benne igazság. Összegyűjtöttük a jeleket, melyek arra utalnak, te is lehetnél kicsit nyitottabb, bevállalósabb, kíváncsibb a szex terén. Íme a Life.hu összeállítása.Intim--Ma éjjel egy hírességnél alszom! Világsztárok csodálatos szállodáihttp://www.life.hu/lifeutazas/20140421-vilagsztarok-szallodai-svedorszag-florida-new-york-city.htmlHollywoodi kedvenceiddel nem csak a filmvásznon vagy a koncertszínpadon találkozhatsz. Akár alhatsz is náluk, legalábbis azokban a szállodákban, amelynek ők a tulajdonosai. Persze ez az élmény általában nem olcsó...UtazásOrigoFelfedeztük, mi van egy pasi hűtőjében - és nem csak sör!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20140423-unokaink-is-fozni-fogjak-tejszines-zoldseges-csirke-tesztaval.htmlAz UFF (Unokáink is főzni fogják), Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a sütéshez-főzéshez kedvcsináló fiatalos, jó hangulatú videóblogja. Mostantól egy-egy részt akár te is szerkeszthetsz. Nem kell mást tenned, csak fotót küldened az info@uffblog.hu címre a hűtőd tartalmáról, és a lányok kiötlenek belőle valami finomságot. Emellett a férjek, Pély Barnabás és Péterfi Attila (B the First) nemcsak elfogyasztják a mennyei falatokat, hanem írnak hozzá neked egy dalrészletet. Kövessétek videóinkat és a cikkhez kapcsolódó receptet itt a Life.hu-n!UFF--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.