Robbanótestet találtak Józsefvárosban

Forrás: Thinkstock -
robbanótest építkezés tűzszerész kiürítés Magyar Képzőművészeti Egyetem Józsefváros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 8. kerületben, a Stróbl Alajos utcai építkezésen egy 76,5 milliméteres második világháborús magyar repeszgránát került elő. A szerkezetet elszállították, és a tervek szerint még csütörtökön meg is semmisítik.

A tűzszerészi munkálatok idejére az építkezésen dolgozó ötven-hatvan embernek el kellett hagynia a területet, és kiürítették a Magyar Képzőművészeti Egyetem szomszédos kollégiumát is, ahol ugyancsak ötvenen-hatvanan voltak. Rövid időn belül azonban a munkásokat és a diákokat is visszaengedték - írja az MTI.

Forrás: Thinkstock
Parancsra hagyta el a kompot a legénységhttp://www.life.hu/news/20140424-parancsra-hagyta-el-a-legenyseg-a-sullyedo-kompot-es-az-utasokat.htmlAz elsüllyedt dél-koreai komp legénységének egyik tagja azt mondta, a tengerészek parancsra hagyták el a süllyedő hajót, hátrahagyva a több száz utast, többségükben diákokat.NewsOrigoMegvan minden idők legkúlabb szelfijehttp://www.life.hu/news/20140424-urseta-kozben-szelfizett-rick-mastracchio-amerikai-urhajos.htmlRick Mastracchio űrséta közben fotózta le magát. Hiába panaszkodott a szkafander által korlátozott fotóminőségre, ennél menőbb szelfit valószínűleg még sosem látott a világ.NewsOrigoBalesetben meghalt a brit trónörökös sógorahttp://www.life.hu/news/20140423-balesetben-meghalt-karoly-brit-tronorokos-sogora-mark-shand-kamilla-cornwalli-hercegno-62.htmlElhunyt Károly brit trónörökös feleségének testvére.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.