Ő Európa legkoszosabb embere

Forrás: NORTHFOTO/© PROFIMEDIA / SWNS.com/Profimedia / Swns.Com -
hajléktalan kosz égetés piszok hamu kunyhó Csehország Európa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 58 éves otthontalan férfi egy kunyhóban él. Mindent eléget, amit csak talál és a forró hamuba ásva tölti éjszakáit. Ennek köszönheti szénfekete kinézetét.

A Csehországban hajléktalanként élő Ludvik Dolezalt kiáltották ki Európa legpiszkosabb emberének. A férfi néhány éve egyszer csak úgy döntött, kilép a munkahelyéről és mindent felszámol. Azóta egy kunyhóban húzza meg magát.

Forrás: NORTHFOTO/© PROFIMEDIA / SWNS.com/Profimedia / Swns.Com

Mindent, amit csak talál, eléget, hogy este a hamuba tudjon burkolózni. Ezért néz ki úgy, mint, aki most bújt ki a kéményből. A járókelők gyakran csak ördögnek gúnyolják.

A Facebook már azt is tudja, mikor szakítaszhttp://www.life.hu/news/20140429-a-facebook-statusok-alapjan-erdekes-felfedezest-tett-david-mccandless-es-lee-byron-akik-szerint-a.htmlKiderült, a szakítás sem történik akármikor, mert ugyanolyan időszakos, mint a jó és a rossz idő. News--Akár már a héten strandolhatszhttp://www.life.hu/news/20140429-majus-1-jen-nyit-a-dagaly-es-palatinus-strand-budapesten-kezdodik-a-szezon.htmlAz idei strandszezonban elsőként, május 1-jén a Dagály és a Palatinus nyitja meg kapuit a budapesti strandok közül. Ekkor indul a hullámszolgáltatás a Gellért fürdőben, ahol már április közepétől nyitva van a strandterület.NewsOrigoTengerpartot csinálnak a Balatonból?http://www.life.hu/news/20140428-a-balatonon-egyre-tobb-a-homokos-strandszakasz.htmlEgyre több balatoni önkormányzat kap kedvet ahhoz, hogy homokos partszakaszt alakítson ki a strandjain. A beruházás nem olcsó, de nemcsak a turizmusnak, hanem a környezetnek is hasznos.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.