A nyitottság mellett kampányolnak az UFF-os lányok

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Galambos Dorina Unokáink is főzni fogják barátság Alföldi Róbert UFF-videó Péterfi-Nagy Évi Oroszlán Szonja nyitottság D.Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal a Life.hu sztárszerzői vallottak arról, miért éri meg nyitottnak lenni.

Alföldi Róbert, D. Tóth Kriszta és Oroszlán Szonja után az UFF-os lányok (Unokáink is főzni fogják), azaz Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró osztották meg személyes élményüket.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kiderült, hogy a barátságuk is annak köszönhető, hogy őszintén, előítéletek nélkül közeledtek a másikhoz. Történetük is bizonyítja, hogy megéri nyitottnak lenni, hiszen ennek köszönhetően mára egy sikeres vállalkozást is elindítottak közösen. Részletek a videóban:

Te is megoszthatod élményedet! Csatlakozz videoüzeneteddel a nyitottakvagyunk.hu internetes oldalra. Nyitottnak lenni megéri, mert így saját tetteik alapján ítélhetsz meg másokat, nem pedig előítéleteid által.

Alföldi Róbert videóban beszél másságárólhttp://www.life.hu/news/20140318-alfoldi-robert-szinesz-d-toth-kriszta-musorvezeto-oroszlan-szonja-szineszno-titkos-torteneteikkel.htmlA Life.hu Alföldi Róbert, D.Tóth Kriszta és Oroszlán Szonja történetére kapta fel a fejét. A magyar hírességek fura történeteikkel hívják fel a figyelmet arra, hogy megéri nyitottnak lenni ahelyett, hogy az előítéletekre hallgatnánk - írja a Google Sajtóiroda. NewsRTLKLUBElárverezték Lady Diana halála előtt írt leveléthttp://www.life.hu/news/20140429-lady-diana-halala-elott-irt-levelet-arvereztek-el.htmlA fontos dokumentumot hétfőn bocsátották árverésre. Ez volt az utolsó levél, amit még életében írt.News--Itt az új Rubik-kocka-rekordhttp://www.life.hu/news/20140429-felkezes-rubik-kocka-vilagrekordot-dontott-egy-ottawai-kisfiu.htmlEgy Ottawa környéki 15 éves fiú a hétvégén világrekordot döntött a Rubik-kocka fél kézzel való sorozatkirakásában.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.