Melyik lesz az év kedvenc együttese? Finisbe ért a B the First tehetségkutató

sulizenekar B the First sztárok tehetségkutató megmérettetés regisztrálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is ott lehetsz a B the First végső megmérettetésén, sztárvendégekkel találkozhatsz és megtudhatod ki lesz az év kedvenc együttese!

A rendezők mindenkit várnak a B the First tehetségkutató döntőjére. Nincs más dolgod csak, hogy regisztrálj az info@szjger.hu email címre, küldd el a neved és a telefonszámod. Az első 100 regisztráló ajándékot kap. Ha nem kerülsz be az első 100-ba, akkor se csüggedj, mert a helyszínen értékes nyereményeket sorsolunk ki, többek között VIVA Comet jegyeket.

Forrás: Thinkstock

Az eseményen találkozhattok több sztárvendéggel is. Fellép a Pély Barna új zenekara, névadónk, a B the First, és mindenki kedvenc fiúbandája a ByTheWay. Addig is csatlakozzatok, és gyűjtsétek a rajongókat kedvenc zenekarotoknak, és segítsetek nekik a döntőbe jutáshoz. Hajrá!

A döntő helyszíne a Pesti Magyar Színház, ahonnan élőben közvetítjük az eseményeket az szjger.hu-n és itt, a Life.hu-n is.
Időpont: 2014.június 3 18:00-22:00

Még több részletért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.