Sikerült! Guinness-rekord lett a Bazilikánál épült legótorony

legó Guinness-rekord Szent István Bazilika torony magasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szent István-bazilika előtti, több mint 34 méter magas legótorony új rekord.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, május 21. és 25. között, a budapesti Szent István-bazilika előtti téren a Telekom támogatásával rendezték meg a 46. LEGO Toronyépítést. A torony elemeit általános iskolás gyerekek és a Bazilikához érkező látogatók építették meg az öt nap alatt. Az előző évben az Egyesült Államokban 34,43 méter magasra sikerült építenie egy iskola tanulóinak a tornyot, ezt kellett túlszárnyalni idehaza.

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

És sikerült is! A legótorony 34,67 méter magas lett, amely új Guinness-rekord. Gratulálunk!

Tudj meg mindent az iWiW-időkapszuláról!http://www.life.hu/news/20140523-bezar-az-iwiw-az-idokapszula-igenylesevel-megmentheted-adataidat-kepeidet.htmlAz első magyar közösségi oldal megszűnésével minden adat elérhetősége elvész. Lépj időben és mentsd el az emlékeidet! Elmondjuk, hogyan.News--Levendula-rajongók, készüljetek! Indul a szezon!http://www.life.hu/news/20140523-levendulaszezon-kezdodik-juniusban-es-indul-a-pozolj-levendulaval-fotopalyazat-is-az-egyik-zsuritag.htmlPár nap és indul a levendulaszezon! Egy különleges fotópályázatra hívjuk fel a figyelmeteket, amely során bájos, kedves felvételeket küldhettek be. Szily Nóra, a Life.hu sztárszerzője lesz az egyik zsűritag. NewsOrigoÍgy néz ki egy szupercella közelről - hátborzongató videóhttp://www.life.hu/news/20140524-igy-nez-ki-egy-szupercella-kozelrol-hatborzongato-video.htmlKelet-wyomingi, bátor viharvadász-csapat készítette a következő fantasztikus felvételt egy szupercelláról.A felvétel értékét tovább növeli, hogy a vihar teljes folyamatát bemutatja a keletkezéstől kezdve, a tomboláson át a feloszlásig. Nézzétek meg! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.