Szenzációs: íme, a Google első automata autója

Google fék tesztelés önműködő autó kormány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az önműködő autóban kormány és pedál sincs, csupán egy be-és kikapcsoló gombbal lehet szabályozni. Nagyon kis cuki.

Néhány nappal azután, hogy Kaliforniában elfogadták azt a törvényt, miszerint elindulhat az önműködő autók tesztelése, a Google máris előrukkolt az első ilyen járművel. A masina tényleg mindent magától csinál: se kormány, se sebváltó, se fék nincs benne. Csak be kell ülni, a Start gombot megnyomni és már indul is. A kocsi 25 mérföld per órával (kb. 40 km/óra) tud közlekedni, de tovább tesztelik.

Nézd meg, hogyan próbálták ki az önműködő autót a valóságban:

Idén is Budapest lett a legolcsóbb városhttp://www.life.hu/news/20140528-budapest-lett-a-legolcsobb-varos-a-tripadvisor-legfrissebb-kedden-nyilvanossagra-hozott-kutatasa.htmlBudapest lett a legjobb ár-érték arányú város 2014-ben is a világ egyik legnagyobb utazási oldala, a TripAdvisor legfrissebb kutatása szerint. News--Ma van a Hamburger Világnapjahttp://www.life.hu/news/20140528-a-hamburger-vilagnapja-majus-28-a-ot-erdekesseg-amerika-kedvenc-etelerol.htmlAmerika kedvenc étele – amely eredetileg nem is az Egyesült Államokból származik -rendkívül népszerű hazánkban is. Sőt, Világnapja is van május 28-án. Összeszedtük a legizgalmasabb tényeket róla.News--Nem dőlhet fel a Sziget Eye, az óriáskerékhttp://www.life.hu/news/20140526-mar-forog-a-sziget-eye-a-belvarosban.htmlMár forog a Sziget Eye nevű óriáskerék a belvárosban, az Erzsébet téren. A Life.hu összeszedett olyan információkat, amelyek birtokában egészen biztosan akkor is fel mersz ülni az óriáskerékre, ha egy kicsit tartasz tőle. NewsMTI/Szigetváry Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.