Három, kettő, egy: indul a Life.hu Csajfeszt!

Forrás: Thinkstock -
Belmondo Life.hu Csajfeszt sztárok gasztronómia indulás Corvin mozi Corvin sétány sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyszerű programok várnak rád a Life.hu Csajfeszt első napján, május 29-én. Sportolhatsz, szuper kedvezményekkel vásárolhatsz és a Belmondo együttessel bulizhatsz.

Csütörtökön indul a várva várt fesztivál, ahol végre minden rólad szól. A pasimegőrzőben lepasszolhatod a kedvesed, így tényleg önfeledten élvezheted majd a programokat. Korábban összegyűjtöttük, mit kell tudnod, ha a Life.hu Csajfesztre jössz, most megmutatjuk, mi lesz a program május 29-én, csütörtökön.

Forrás: Thinkstock

A Nagyszínpadon 14.30-tól sportprogramokkal kezdhetsz, lesz spinning-, zumba-, pilates-, majd A-Dance-bemutató. Ezekről a mozgásformákról itt olvashatsz bővebben. A szórakoztató mozgás mellett részt vehetsz női önvédelmi oktatáson is.
17.00-kor a Life.hu Csajfeszt hivatalosan is megnyitja kapuit, amely után bemutatkozik Ágacska Alapítvány, amelyet a VIP regisztrációval támogathattál. Az alapítvány örökbefogadó szülőknek nyújt segítséget.
A Life.hu Csajfeszten kulináris élvezeteknek is hódolhatsz, és finomabbnál finomabb ételeket kóstolhatsz a Corvin sétányon. A Corvin moziban a kultúrát is belophatod a programok közé, ha pedig shoppingolni támad kedved, hatalmas kedvezményekkel vásárolhatsz a Corvin Plazában. Az estét egy fergeteges Belmondo koncerttel zárhatod, a zenekar énekesével készült interjúnkat itt olvashatod. Várunk, hogy együtt bulizzunk egy nagyot! A letölthető programfüzetért kattints ide!

Az előzetes regisztrációt lezártuk

Amennyiben lecsúsztál a regisztrációról, ne csüggedj, a helyszínen a Life.hu Csajfeszt pultnál tudsz utólagosan is regisztrálni, és részesülhetsz a kedvezményekben.
Ne feledd, a Life.hu Csajfeszten regisztráció nélkül is részt vehetsz, de a kedvezményeket csak karszalaggal tudod igénybe venni.
Bővebb infóért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.