Life.hu Csajfeszt koncert véradás program LGT Corvin sétány Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu Csajfeszt második, azaz pénteki napjának legizgalmasabb és legszórakoztatóbb eseményeit szedtük össze. Divatbemutató, LGT Respect és Radics Gigi koncert – ez csak egy kis ízelítő a május 30-i programokból.

Elstartolt az első Life.hu Csajfeszt a Corvin sétányon. Egy csokorba gyűjtöttük a második nap legfontosabb történéseit, hogy segítsünk eligazodni a programhalmazban.

Forrás: Thinkstock

A Nagyszínpadon péntek délután sem marad el a női önvédelmi oktatás. A Háda fashion show után szétnevetheted magad Trabarna poénjain, majd este fél 8-tól Bikini Tour lesz Radics Gigivel. A napot az LGT Respect fergeteges koncertje zárja. Fellép Bebe, Biga, Karácsony János, Rox, Fedor Kyra.

Már délután fél 2-től este fél 6-ig várja a Vöröskereszt a lelkes véradókat a Corvin moziban. Ugyanitt kedvezményesen tudsz mozizni is. A Corvin Pláza második emeletén a forró hangulatot a salsatáncosok biztosítják. A mínusz első emeleten az Angyalműhely kollégáit, köztük Ördög Nórát is megtalálod. Férjével, Nánási Pállal közös interjújukat itt olvashatod.

Ha pedig shoppingolni támad kedved, hatalmas kedvezményekkel vásárolhatsz a Corvin Plázában. Ha nem regisztráltál előre, nem baj: a helyszínen pótolhatod.

És a jó hír, hogy még van két teljes nap a Life.hu Csajfesztből, amely egyébként teljesen ingyenes. A részletes programot megtalálod és le is töltheted, ha IDE kattintasz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.