Hivatalosan is megnyitotta kapuit a Life.hu Csajfeszt

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
megnyitó Life.hu Csajfeszt sztárszerző Corvin sétány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai nappal kezdetét vette a négynapos ingyenes rendezvénysorozat, a Life.hu Csajfeszt a Corvin sétányon. Május 29. és június 1. között rengeteg program szól majd a nőkről nőknek - vagyis nektek. A Life.hu természetesen ott járt a hivatalos megnyitón.

Ma 17.00-kor hivatalosan is megnyitotta kapuit a Life.hu Csajfeszt, és ezzel kezdetét veszi a négynapos programdömping. Sportolhatsz, kedvezményesen vásárolhatsz, és bulizhatsz kedvedre. Rengetegen jöttetek el már a megnyitóra is: volt olyan, aki már most belevetette magát a vásárlásba. Mások viszont inkább kipróbálták a helyszínen felfedezhető ételkülönlegességeket. A kulináris élmények kedvelői semmiképp se hagyják ki a fesztivált, hiszen finomabbnál finomabb ételeket kóstolhatnak meg a Corvin sétányon.

Nézd meg galériánkban, mire számíthatsz, ha elltátogatsz a Life.hu Csajfesztre! Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Ha a szerelmed is veled tart, és már az unalom jelei ülnek ki az arcára ne keseredj el, a pasimegőrzőben lepasszolhatod. Ha pedig inkább együtt szórakoznátok, nézzetek meg együtt egy filmet a Corvin moziban, illetve minden este koncertekkel lazíthatsz. Érdemes velünk tartanod a következő három napban is. Gyere el, és bulizzunk együtt! Ez a négy nap csak rólatok szól!

Az interneten történő regisztrációt ugyan lezártuk, de a helyszínen még van lehetőséged a regisztrálásra a Life.hu Csajfeszt regisztrációs pultnál. Ne feledd, regisztráció nélkül is részt vehetsz a programokon, de a kedvezményeket csak karszalaggal tudod igénybe venni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.