Bébi panda jósolhatja meg a focivébé eredményeit

Forrás: Thinkstock -
meccs Rio de Janeiro jóslás Paul panda futball világbajnokság polip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kínai pandakölyök tippelheti meg a jövő héten kezdődő Riói futball világbajnokság eredményeit. Korábban Paul, a polip végezte el ezt a nemes feladatot.

Kiderült, melyik állat lehet idén a Riói focivébé jósa. Ha minden igaz, egy kínai panda tippelheti majd meg a meccsek eredményeit.

Forrás: Thinkstock

Korábban Paul, a polip volt a sztár: a 2008-as Eb-én és a 2010-es focivébén is sikeresen megmondta előre néhány meccs alakulását, ezzel pedig egy csapásra a világ egyik leghíresebb állatává vált. Nem sokáig fürödhetett azonban a dicsőségben: a sportesemények után néhány hónappal ugyanis meghalt.

2012-ben egy elefánt, Citta próbált a helyére lépni a kontinensviadalon, de ő nem járt túl nagy sikerrel.

A kölyökpanda valószínű olyan technikával dolgozik majd, mint korábban Paul és Citta: vagy egy ételt kell kiválasztania, amire az adott nemzet zászlaja lesz tűzve, vagy fel kell másznia egy fára, amelynek a tetején lesz a lobogó.

A 2014-es labdarúgó-világbajnokságot Brazíliában rendezik 2014. június 12. és július 13. között. A selejtezők után 32 válogatott vehet részt a tornán. A címvédők a spanyolok. A torna nyitómérkőzését Sao Paulóban, a döntőt Rio de Janeiróban, a Maracana Stadionban játsszák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.