Óriási bajba került a mulatós sztár!

Forrás: Facebook/Tilinger Attila -
házibuli bírság rendőri intézkedés gyorshajtás bilincs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koncertre sietett, amikor Romániában a rendőrök gyorshajtásért megállították és bilincsbe verve vitték a rendőrségre Tilinger Attilát, akit a Házibuli Attilával műsorból ismerhet a tévénéző. A kétórás fogvatartás vége pénzbírság lett, Attila fogadkozik, hogy többé nem vállalja túl magát.

"Aznap az ország két végében és Erdélyben vállaltam fellépést, de az utazás alatt másfél óra csúszást szedtem össze. Sehonnan sem szeretek elkésni, ezért ezt a csúszást be kellett valahogy hoznom, muszáj volt rálépnem a gázpedálra. Tény és való, hogy 160–180-nal száguldottam végig a főutakon, de a pontosság az egyik nagy erényem" - vallotta be töredelmesen Attila a Borsnak. "Két órát voltam rács mögött, de egy örökkévalóságnak tűnt minden, fogdán töltött perc. Öröm volt az ürömben, hogy a rendőrkapitány beszélt magyarul, és még fel is ismert. Onnantól felgyorsultak az események, a kihallgatás után 2000 lejes helyszíni bírsággal megúsztam a dolgot."

Forrás: Facebook/Tilinger Attila

Attila fogadkozik, hogy ezentúl jobban odafigyel a sebességhatárra, már csak azért is, mert ez egy szerencsétlen kivétel volt. "Általában nyugodtan vezetek, ez egy kirívó eset volt. Örülök, hogy ennyivel megúsztam, még ha a büntetés gyakorlatilag el is vitte a gázsimat" - tette hozzá az énekes.

Mit tehetnénk mindehhez hozzá? Lassan járj, tovább érsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.