Illatos plakátok lepték el Bécs városát

Forrás: Facebook/Pedigree Österreich -
kutyasétáltatás Illatos hirdetés Bécs plakát kutyatáp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutyatápszagú hirdetésekkel ingerlik az ebeket az osztrák fővárosban. Nagyon jópofa! Bár a blökik lehet, annyira nem élvezik majd a sétát ezentúl...

Kutyatápszagú plakátokkal ragasztotta tele Bécs utcáit az egyik nagy állateledel gyártó cég – írja a hvg.hu. A hirdetéseket szándékosan a négylábúak szemmagasságában helyezték el, így az állatok izgatottan szimatolnak körülötte.

. Forrás: Facebook/Pedigree Österreich

A Pedigree márkamenedzsere, Alexander Sasyniuk azt mondta, nagyon örül, hogy ilyen kreatív úton tudják demonstrálni a kutyák iránti szeretetüket. Vajon a gazdik mit szólnak ehhez?

Újabb cukiság - Kis panda érkezett Nyíregyházárahttp://www.life.hu/news/20140605-kis-panda-voros-macskamedve-erlezett-a-nyiregyhazi-allatparkba.htmlAz egyéves vörös macskamedve, más néven kis panda a pozsonyi állatkertből került a Nemzetközi Fajmegőrzési Program keretében a Nyíregyházi Állatparkba.News--Kövér macska bukkan fel a híres festményekenhttp://www.life.hu/news/20140605-kover-macskajat-zarathustrat-photoshoppolta-hires-festmenyekre-az-orosz-muvesz.htmlEgy orosz művész Zarathustra nevű cicája bukkan fel a leghíresebb remekműveken. Vicces alkotások születtek.News--Kortárs tánc baba módrahttp://www.life.hu/news/20140604-egy-tipego-cuki-kisbaba-elso-lepeseit-utanoztak-le-a-tancosok.htmlEgy tipegő kisbaba első lépéseit utánozták le a táncosok. Az eredmény egy szuper kortárs tánc koreográfia.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.