Megválik szilikon melleitől Mohamed Fatima

Fotó: Tv2 -
mell mellkisebbítés szilikon műtét plasztikai beavatkozás Mohamed Fatima
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő sokat fogyott az elmúlt években, ezért döntött úgy, hogy vállalkozik egy mellnagyobbító műtétre. A műtét sikeres volt, a lány azonban meggondolta magát. 

"Akkoriban volt, hogy lefogytam 80 kilót, és amikor tükörbe néztem, nem azt láttam, amit szerettem volna. Lógott mindenhol a bőröm a nagy súlyvesztés miatt, nem tetszettem magamnak. Elhatároztam, hogy annak ellenére, hogy a családom nem örül, kés alá fekszem. Az elején még nagyon tetszett, láttam a férfiakon: odavannak az új külsőmért. De ma már tudom, nem volt ez olyan jó döntés a részemről. Egyrészt nem kényelmes ezzel aludni. Másrészt pedig anyukám intelmei is folyton a szemem előtt lebegnek, hogy természetesen sokkal szebb vagyok, és nem jó döntés a műanyag a testemben" – mondta az énekesnő a Blikknek. "Kíváncsi vagyok, milyen lesz, ha eltávolítják a 450 köbcentis implantátumokat. Bár jelenleg nincs párom, de biztos vagyok benne, hogy aki szeret, annak majd műcici nélkül is tetszeni fogok, sokkal jobban fogom magam érezni a bőrömben."

Fotó: Tv2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.