Nicole Scherzinger szuperszexin vonaglik új klipjében

vonaglás szexi Malibu Nicole Scherzinger videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő szanaszét vágott fürdőruhában pózol vadiúj klipjében, amit a tengerparton forgatott.

Nicole mindig is tudta, mitől döglik a légy. A 35 éves híresség legújabb klipje forgatásán is bedobta női bájait. Dögös bikiniben ugrál, táncikál és énekel Malibu gyönyörű tengerpartján. A világsztár Your Love című szólóalbumához dobta le ruhája nagy részét. A Pussycat Dolls egykori énekesnője néha olyan pózokba vágta magát, amit még a rendszeresen jógázók is elirigyelnének! Hajlékony, az biztos!
A tüzes klipet itt megnézheted:

Kopaszra borotválta a fejét Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/news/20140611-hugh-jackman-ausztral-szinesz-kopaszra-borotvalta-fejet-uj-szerepe-miatt.htmlAz ausztrál színész Instagram-oldalán mutatta meg új, igencsak sokkoló külsejét. Egy filmszerepe miatt változott át ennyire.NewsOrigoVictoria Beckham pirosban kábíthttp://www.life.hu/news/20140611-victoria-beckham-pirosba-oltozve-is-stilusos.htmlA divat koronázatlan királynőjét egy keresetlen pillanatban kapták lencsevégre. Olyan azonban nem létezik, hogy Victoria ne lenne bárhol, bármikor "tökéletes".NewsOrigoSigourney Weaver ismét az Avatarbanhttp://www.life.hu/news/20140610-sigourney-weaver-szineszno-ujra-az-avatarban-bar-a-karakter-meghalt-az-elso-reszben-a-james-cameron.htmlAz Avatar első részében Sigourney Weaver karaktere meghalt, ennek ellenére a színésznőt újra láthatjuk a film folytatásában.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.