JLo csúcsformában nyitotta meg a foci vb-t

Brazília focivébé futball vb futball világbajnokság foci Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkezdődött a 2014-es futball-világbajnokság. A megnyitó viszonylag rövidre sikeredett, a sztárfellépők Jennifer Lopez és Pitbull voltak. 

Láttunk klasszikus brazil hangszereket, visszafogott táncokat és Brazília természeti szépségeit megjelenítő előadást a világbajnokság megnyitóján, ami alig volt 30 perces.

Forrás: AFP

Jennifer Lopez és Pitbull adta elő a VB nyitódalát, a "We are one" című számot. Hozzájuk csatlakoztott Claudia Leitte brazil énekesnő, akinek a frizurája szinte a megszólalásig hasoníltott világsztár kolléganőjéére. A dal nem lett a kedvencünk, az egyetlen dolog, ami eszünkbe jutott, az az, hogy Lopez kisasszony eszméletlen jól néz ki. Hiába, ő sosem megy ki a divatból...

Forrás: AFP

A megnyitó előtt még egy különös eseményre is felkaptuk a fejünket, de nemcsak mi, hanem leginkább Cristiano Ronaldo. Az origo.hu cikke szerint ugyanis a népszerű brazil modell, Andressa Urach - akinek nem elhanyagolható sem a mell-, sem a popsimérete - bemutatta, mennyire rajong kedvenc focistájáért, Cristiano Ronaldóért. A hölgyemény a portugál válogatott szállodája előtt várakozott a sportolóra, méghozzá úgy, hogy méretes keblei portugál nemzeti színre lettek festve.

Hát, ez éppen elég izgalom volt az első estére - alig várjuk a következő egy hónapot!

Még mindig nincs kész a foci-vb nyitómeccsének helyszínehttp://www.life.hu/news/20140610-a-futball-vilagbajnoksag-helyszine-a-sao-paulo-i-corinthians-arena-meg-mindig-nem-keszult-el.htmlAz utolsó pillanatokig dolgoznak a vb nyitómérkőzésének helyszínén, a Sao Pauló-i Corinthians Arénában.NewsAFPÍme a focivébé legszebb focistafeleségei és sztárpárjaihttp://www.life.hu/intim/20140609-gerard-pique-shakira-lionel-messi-cristiano-ronaldo-es-focistafelesegeik.htmlSzexelhetnek vagy sem a futballisták a focivébén című cikkünkben sorra vettük, mely nemzetek nem vihetik magukkal párjaikat Brazíliába, és kik azok, akik szabadon üzekedhetnek a bajnokság alatt. Akinek engedik, az biztosan magával viszi szerelmét, így sztárfeleségekből egész biztosan nem lesz hiány. Nézzük hát a 2014-es viadal focistabarátnőinek keretét!Intim--Szexelhetnek vagy sem a futballisták a focivébén? (18+)http://www.life.hu/intim/20140527-a-foci-vb-n-szexelni-braziliaban-tilos-a-mexikoi-es-a-bosnyak-focistaknak.htmlMinden olimpia, világbajnokság és kontinensviadal előtt felmerül a kérdés, szexeljenek-e, avagy sem a sportolók a megmértettesek alatt. Így nem meglepő, hogy a júnuis 12-én startoló focivébé apropóján is előjött ez a téma. A szex engedélyezése, vagy éppen tiltása úgy tűnik, a világ vezető sportvezetőit is igencsak megosztja.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.