Cigányzenére mulatott hazánkban Harry

Forrás: AFP/John Stillwell -
esküvő cigányzene Magyaroroszág Chateau Béla mulatozás Esztergom Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A titokban Magyarországon és Szlovákiában járó hercegnek cigányzenészek húzták a talpalávalót a buliban.

Ahogy a Life.hu is megírta, Harry hétvégén nagy titokban Magyarországon járt barátai esküvőjén az esztergomi bazilikában. Most pedig újabb részletek láttak napvilágot a herceg magyarországi, illetve szlovákiai látogatásáról – tudta meg a Bors.

Forrás: AFP/John Stillwell

A Chateau Bélában, zárt körű rendezvényen kelt egybe Alexander Mavros, Harry barátja és menyasszonya, Alexandra von Krockow. Az egyházi ceremóniát Esztergomban tartották. A hotelként üzemelő kastély igazgatója interjút adott a lapnak. „Sikeres volt a hétvégénk, köszönjük" – mondta Thomas Lechner, majd hozzátette: "Péntektől vasárnapig tartott a rendezvény, kétszázötven vendégünk volt, köztük egy, akiről már írtak is, Harry herceg. De ő épp olyan ember volt, mint a többiek. Pénteken érkezett meg, akkor cigányestet tartottunk, egy négyfős dunaszerdahelyi zenekar zenélt, és kerti parti, sütögetés volt. Szombaton Esztergomban volt az egyházi esküvő, este héttől pedig a fogadás az úgynevezett Orangerie-ben" – magyarázta az igazgató, aki azt mondta: a vendégeket nem fényképezhették.

Egy szlovákiai újság szerint a herceg egykori exével, Chelsey Davy-vel Pozsonyban töltötte az elmúlt hétvégét. Ezt a Buckingham-palota is megerősítette a lapnak.

Titokban Magyarországon járt Harry herceg?http://www.life.hu/bulvar/20140611-harry-herceg-titokban-esztergomban-jart-a-hetvegen-egy-eskuvon-a-hirek-szerint.htmlA brit uralkodóház egyik legismertebb tagja a hírek szerint az esztergomi bazilikában bukkant fel egy háromnapos esküvőn. Nocsak!TV + Bulvár--Miért titkolja szerelmét Fluor és Bogi?http://www.life.hu/bulvar/20140612-fluor-tomi-es-bogi-igy-turbekolnak-egymassal.htmlHiába próbálja Fluor Tomi és az Eurovíziós dalfesztivál elődöntőjében feltűnt fiatal énekesnő, Bogi titkolni kapcsolatát, szemfüles fotósunk megörökítette őket azokban a pillanatokban is, amikor nem tudták, hogy figyelik őket.TV + Bulvár--Varga Viktor a nyakába kapta lábát a Cometenhttp://www.life.hu/bulvar/20140612-varga-viktor-enekes-az-idei-viva-cometen-a-nyakaba-kapta-labat.htmlVarga Viktor énekes hajmeresztő szerelésben és fura pózokban parádézott a VIVA Comet vörös szőnyegén. Bevonulni tudni kell, kérem!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.