Robert Pattinson vámpír rapper Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek vannak cikis történetei tinédzser korából, nem kivételek ez alól a hírességek sem. Robert Pattinson viszont nem szégyelli a múltját, sőt, büszke rá!

Kedvenc vámpírunk volt a vendég Seth Meyers kedd esti show műsorában. Azt eddig is tudtuk, hogy régebben tagja volt egy Bad Girls (Rossz Lányok) nevű bandának, most azonban egy még viccesebb titkát osztotta meg a közönséggel. Elárulta, hogy még mindig nem mondott le arról a 14 éves kora óta dédelgetett álmáról, hogy híres rapper legyen.

Forrás: AFP

Ráadásul Robertnek rapper-neve is volt! A színész a „Big Tub", magyarul „Nagy Hordó" nevet választotta magának, állítólag azért, mert komplexusai voltak a testsúlyát illetően. Mi valamiért sehogy sem tudjuk elképzelni őt, amint baseball sapkával a fején szórja a rímeket! :)

Mindenki a mexikói csodakapusról beszélhttp://www.life.hu/news/20140618-guillermo-ochoa-a-mexikoi-valogatott-kapusarol-6-erdekesseg-amit-tudnod-kell.htmlGuillermo Ochoa, a mexikói válogatott kapusa hihetetlenül védett a keddi brazil-mexikó meccsen, amely végül 0-0-ra végződött. Azóta a fél internet róla beszél. Íme, 6 érdekes tény/tévhit a játékosról, amit mindenképp tudnod kell!News--Justin Bieber és Selena Gomez újra egy pár?http://www.life.hu/news/20140618-a-baratjuk-szulinap-partijan-justin-bieber-es-selena-gomez-ujra-egyutt-mutatkozott.htmlA se veled, se nélküled kapcsolatban élő pár a jelek szerint ismét a kapcsolat felmelegítésén dolgozik - erről árulkodik közös partivideójuk - írja a Daily Mail.News--Táncoló pitbull – állati koreográfia!http://www.life.hu/news/20140617-tancolo-pitt-bull-videojara-bukkantunk-a-tancoslabu-kutyus-gazdijaval-ropta.htmlGazdijával ropja, keleti zenére a pitbull. A vérszomjas vérmérsékletéről híres kutyáról nem gondoltuk volna, hogy táncikálásban jeleskedik.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.