Mentősöket támadtak meg az éjjel

Fotó: Szabó Balázs [origo] -
mentő Győrfi Pál Országos Mentőszolgálat Karcag Kecskemét Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnapra virradóra három esetben is megtámadták a segíteni érkező mentőket. Két mentőápoló megsérült, az anyagi kár is jelentős - idézi Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét az Origo.

Budapesten kórházba vittek egy férfit, aki ököllel többször fejbe ütötte a mentőápolót, Kecskeméten pedig egy férfi kitörte a hozzá kihívott mentőautó ablakait. Karcagon a mentőautó rádiókészülékét tépte ki és tette tönkre egy férfi, aki közben a mentőápolót is ütésekkel bántalmazta.

Fotó: Szabó Balázs [origo]

Győrfi Pál szerint mindhárom esetben eljárás indul az elkövetővel szemben.

Az agyunkra mehet az időjárás a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20140622-a-jovo-heten-szeszelyes-lesz-az-idojaras-kanikula-es-viharok-valtakoznak.htmlHa eddig nem tudtad, hogyan öltözz fel reggel, most méginkább gondolkodóba eshetsz reggelente a gardrób előtt. Igazi szeszélyes időjárás várható, jó eséllyel izzadni és fázni is fogsz rövid időn belül. News--Végzetes fertőzés okozhatta Szöllősy-Csák Gergely haláláthttp://www.life.hu/news/20140622-szollosy-csak-gergely-dumaszinhazas-tragikus-halalat-fertozes-okozhatta.htmlAhogy a Life.hu is megírta, tragikus hirtelenséggel elhunyt a Dumaszínház tagja, Szöllősy-Csák Gergely. A Showder Klubban és a Heti Hetesben is többször feltűnő fiatalember halála megrázta pályatársait is. News--Óvatosan a vízipipával! http://www.life.hu/news/20140611-nikotin-es-szen-monoxid-jut-a-szervezetbe-a-vizipipaval.htmlAz elmúlt években Magyarországon is egyre többen használják a vízipipát, amelynek füstjével szintén káros anyagok jutnak a szervezetbe, ezért az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI) figyelemfelhívó és ismeretterjesztő akcióba kezdett - írja az MTI.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.