Végzett magával a modell férje – nem sokkal Leonardo DiCaprio flörtje után

Forrás: AFP -
depresszió modell lőtér öngyilkos feleség öngyilkosság lövés Leonardo DiCaprio férj Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragédia: vasárnap egy lőtéren végzett magával az a férfi, akinek feleségével pár hete még Leonardo DiCaprio flörtölt a cannes-i filmfesztiválon.

Fejbe lőtte magát Andrew Stern, akinek modell feleségét néhány hete még Leonardo DiCaprio ostromolta hevesen a cannes-i filmfesztivál egyik partiján. A reklámiparban dolgozó férfi vasárnap egy kaliforniai lőtéren végzett magával – írja a TMZ.

Katie Cleary és Andrew Stern 2011-ben Forrás: AFP

Stern barátai szerint nagy nyomásnak volt kitéve, sokat idegeskedett és depresszióval is küzdött. Mindezt tetőzték anyagi és családi problémái, például a folyamatban lévő válása Katie Cleary modelltől, akit 2010-ben vett feleségül. A tragédia nem sokkal azután történt, hogy a modellként és színésznőként is ténykedő Katie-t lencsevégre kapták Leonardo DiCapróval. A színész akkor egész este a 32 éves hölgy társaságát kereste.

Dögös vampok és romantikus hercegnők - Sminkek és frizurák Cannes-bólhttp://www.life.hu/trend/20140516-szepsegmustra-a-cannes-i-filmfesztivalrol-kendall-jenner-blake-lively-karlie-kloss-zoe-saldana.htmlVolt, aki komolyan vette a cannes-i vörös szőnyegre lépését, és akadt, aki nem kerített túl nagy feneket a megjelenésének. A 67. filmfesztivál első napjai után megállapíthatjuk, itt aztán tényleg minden megesett. Míg egyeseket a romantika szele csapta meg, addig mások vérkomoly sminkekkel és őrült frizurákkal léptek a fotósok hada elé. Következzen egy kis szépségízelítő egyenesen a cannes-i vörös szőnyegről.Trend--Leonardo DiCaprio nem akar nősülnihttp://www.life.hu/csalad/20140223-leonardo-dicaprio-nem-akar-nosulni.htmlLeonardo DiCaprio (39) ugyan hamarosan betölti a negyvenet, nem érzi úgy, hogy szorítaná az idő, ezért nem is sürgeti a házasságot. Család--Öngyilkossági térkép – Magyarország még mindig az élmezőnybenhttp://www.life.hu/drlife/20140523-ongyilkossagi-terkep-magyarorszag-meg-mindig-az-elmezonyben.htmlAz Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint a világon többen dobják el önként az életüket, mint ahányan háborúk vagy emberölés áldozataivá válnak – írja a Nature magazinban megjelent térkép alapján az Origo.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.