Focivébé: meghalt egy 25 éves kolumbiai nő az ünneplésben

Kolumbia halál nyolcaddöntő Bogotá ünneplés focivébé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton történelmi győzelmet aratott Kolumbia Uruguay csapata felett. El lehet képzelni, milyen buli volt Bogotában, ha egy, a tömegben ünneplő nő halálát egy eltévedt golyó okozta...

A nőt kórházba szállították miután megsebesült, de "ott sajnos elhunyt". Bogotá polgármestere, Gustavo Petro felszólította a város lakóit, hogy békében ünnepeljenek. Nem véletlenül!

Ünneplés Bogotában Forrás: AFP/Guillermo Legaria

Amikor a kolumbiai válogatott június 14-én először pályára lépett, kilenc ember halt meg Bogotában, köztük egy 14 éves gyerek. Emiatt a városvezetés több intézkedést is hozott az utána következő mérkőzések napján tartott ünnepségekre. Ezek egyike volt az alkoholtilalom. Sok helyen kijárási tilalmat rendeltek el a kiskorúak számára.

A kolumbiai válogatott 2-0-s győzelmet aratott a négy éve negyedik Uruguay csapata felett a szombat esti nyolcaddöntőben. Erről bővebben itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.