Szurkoló a pályán! Egy jóképű férfi zavarta meg a Belgium-USA meccset

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
meccs nyomornegyed aktivista focivébé pálya szurkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valami nem teljesen oké a brazil stadionok biztonságával, ha egy szurkoló képes bejutni a meccs kellős közepén a pályára. Nem először fordul elő ilyen a 2014-es focivébé alatt.

"Mentsétek meg a brazil nyomornegyed gyermekeit!" - hirdette a pólóján az az aktivista szurkoló, aki a Belgium-USA meccs első félidejét zavarta meg azzal, hogy beszaladt a pályára.

Forrás: AFP/Adrian Dennis

Az üzenet eljuthatott a játékosokig is: a belga középppályás Kevin De Bruyne össze is pacsizott vele.

Forrás: AFP/Pedro Ugarte

Aztán persze el kellett hagynia a pályát. Ehhez kapott is egy kis segítséget.

Forrás: AFP/Francisco Leong

Ahogy említettük, nem ő volt az egyetlen, aki ezt meg tudta játszani. A Németország-Ghána csoportmérkőzés 53 percében egy szakállas úriember ugrándozta végig a pályát.

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

Vele nem volt olyan kedves a ghánai középpályás.

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand
A férfiak a németeket, a nők a latin focit játszó csapatokat szeretik a focivébénhttp://www.life.hu/news/20140626-2500-online-tarskereso-arulta-el-ogy-melyik-nemzet-valogatottjanak-szorit-a-2014-es-braziliai.htmlCsaknem 2500 online társkereső árulta el a Randivonalon, hogy melyik nemzet válogatottjának szorít a 2014-es brazíliai labdarúgó világbajnokság alatt. A többség egyáltalán nem a házigazda brazilok sikerét várja.News--A legjobb dolog az idei focivébén, hogy megismertük ezt az embert!http://www.life.hu/news/20140626-miguel-herrera-a-mexikoi-valogatott-kapitanyanak-arcai-o-a-legszerethetobb-ember-a-fociveben.htmlA mexikói kapitány, Miguel Herrera a legklasszabb ember a brazil vébén. A Buzfeed nyomán összeállítottunk egy 10-es listát, ami bizonyítja, hogy egy csupaszív emberről van szó. Ismerd meg te is!News--Klose utolérte Ronaldót a focivébé góllövő ranglista élénhttp://www.life.hu/news/20140623-miroslav-klose-beerte-a-brazil-ronaldot-a-focivebe-gollovo-orokranglista-elen.htmlMiroslav Klose a Ghána elleni, 2-2-re végződő csoportmeccsen, egyenlítő találatával beérte a brazil Ronaldót, aki eddig a vébék legeredményesebb játékosának számított 15 találatával. Klosénak még Ronaldo is gratulált. Sőt, Rihanna is. Csak ne törje össze magát! :)News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.