Ennyit változott az évek alatt a Paula és Paulina sztárja

Forrás: Northfoto -
plasztikai műtét sorozat szappanopera Gabriela Spanic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokat változott az immár 40 éves Gabriela Spanic a Paula és Paulina sorozat óta. Igaz, ezt nem csak jó génjeinek, hanem a plasztikai sebészek szikéinek is köszönheti.

Emlékeztek még a Paula és Paulina sztárjára, Gabriela Spanicra? A venezuelai születésű színésznő, aki eredetileg táncos karriert képzelt el magának, a kifutóról került a telenovellák világába.

Forrás: Northfoto

A szappanoperák koronázatlan királynője jó néhány szépészeti beavatkozáson átesett az évek során, többek között orrplasztikán, mellműtéten és néhány botoxinjekción is. Igen, így nem nehéz 40 évesen is jól kinézni.

És akkor még egy kis nosztalgia:

Merész fotósorozat készült az 53 éves színésznőrőlhttp://www.life.hu/trend/20140627-kathy-griffin-meztelen-fotosorozata.htmlKathy Griffin bevállalta: anyaszült meztelenül pózolt és mártózott meg egy medencében néhány szexi kép kedvéért.TrendOrigo10 latin-amerikai film, amit neked is látnod kell (18+)http://www.life.hu/kult/20121024-mozi-film-szorakozas-10-latinamerikai-alkotas-amit-neked-is-latnod.htmlSorozatunkban havonta bemutatjuk egy-egy régió moziját a legfontosabbnak tartott és kedvenc filmjeinken keresztül. Októberben először mozdulunk ki Európából egy másik kontinensre: irány a tengerentúl és Latin-Amerika!KultA férfiak a németeket, a nők a latin focit játszó csapatokat szeretik a focivébénhttp://www.life.hu/news/20140626-2500-online-tarskereso-arulta-el-ogy-melyik-nemzet-valogatottjanak-szorit-a-2014-es-braziliai.htmlCsaknem 2500 online társkereső árulta el a Randivonalon, hogy melyik nemzet válogatottjának szorít a 2014-es brazíliai labdarúgó világbajnokság alatt. A többség egyáltalán nem a házigazda brazilok sikerét várja.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.