átalakítás viaszszobor Katalin hercegnő Vilmos herceg panoptikum Madame Tussaud
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült a brit hercegi pár „kipofozott" viaszszobra, amelyet a londoni Madame Tussauds panoptikumban állítottak ki.

Két évvel ezelőtt készült el az első viaszbábu Katalin hercegnőről és Vilmos hercegről házassági évfordulójuk alkalmából. A hercegi pár akkor eljegyzésükkor viselt ruháikat kapták meg öltözékként. A londoni Madame Tussauds panoptikum úgy döntött, ideje lecserélni a régi göncöket, és egy új, glamúrosabb külsőt adtak nekik.

Forrás: AFP

Míg Vilmos egy Gives and Hawkes öltönyt kapott, addig Katalinnak nemcsak az ikonikussá vált eljegyzési ruháját cserélték le egy földig érő, türkiz színű Issa London estélyire, hanem a frizuráját is. A viaszbábukon, amelyek összesen 150 ezer angol fontba kerültek, 4 hónapon át dolgozott egy csapat művész. Szerintünk Vilmos bábuja tökéletesre sikeredett, míg Kataliné valahogy nem az igazi. Nem tudjuk eldönteni, hogy a szemével, a mosolyával vagy a hajával van-e gond...

Mennyire hasonlítanak az új viaszszobrok az élő Katalin hercegnőre és Vilmos hercegre?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.