Hollandia vagy Argentína jut a döntőbe? Deni megmondja!

Forrás: Life.hu -
Hollandia jóslás focivébé döntő Argentína elődöntő világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hasonlóan a brazil delegációhoz - akik mint ismeretes, a negyeddöntőben csigolyatörés miatt elvesztették sztárjátékosukat, Neymart -, az argentin csapat sincs meg teljes létszámban. Ki jut így a döntőbe?

A dél-amerikai együttesből di María hiányzik, aki a belgák elleni meccsen szenvedett izomszakadást. Argentínának azonban nincs oka aggodalomra, hiszen ott van velük Lionel Messi, aki a Life.hu álomválogatottjában is helyet kapott, továbbá betettük a vébé legcukibb sztárapukái közé is. Az FC Barcelona játékosának nemcsak a kisfia, Thiago Messi csodaszép, hanem a kedvese, Antonella Roccuzzo is. Róla és a kapcsolatukról itt írtunk korábban.

Forrás: Life.hu

A szerető támogatás persze mindkét csapat és minden sztár esetében megvan, a kérdés csak az, ki mellé szegődik Fortuna a döntőbe jutásért folyó harc során. A Life.hu jóskutyájának, Deninek, a németjuhásznak határozott véleménye van erről. Ezt pedig kisfilmjében ki is fejti. Íme:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.