Ezt még a Krisztus-szobor sem bírta nézni! Íme, a legdurvább mémek a brazilok vereségéről

Forrás: Twitter -
vereség Krisztus-szobor focivébé mém brazil válogatott internet német válogatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németország szó szerint kiütötte a házigazda brazilokat a focivébé keddi elődöntőjében. Az internet percek alatt megőrült és tengernyi mém született. Aki brazil drukker, az most ne figyeljen!

Megalázó, 7-1-es vereséget szenvedett a brazil válogatott a németektől. Ez a hatgólos különbség rekord a jelenlegi tornán. Az ötszörös vébégyőztes brazilok számára pedig negatív rekordbeállítás a hatgólos kudarc – írja az MTI. A brutális vereség láttán nem csak a brazil szurkolók borultak ki, ezt már a Megváltó Krisztus-szobor sem bírta nézni.

Forrás: Twitter

Brazília jelképének photoshoppolása lett a leggyakoribb mém a világhálón. Volt, hogy az ujjongó német kancellár, Angela Merkel került a szobor fejére.

Forrás: Twitter

Bizarr: a brazil Neymar, aki sérülése miatt nem tudott részt venni a mérkőzésen, a 7Up üdítőt reklámozza:

Forrás: Twitter

Hulk sem boldog:

Forrás: Twitter

Thomas Müller, aki többször is betalált a kapuba a meccs során, Rambóként lövi ki a focivébé hivatalos labdáját, a Brazucát:

Forrás: Twitter

Zászlóháború: Németország felfalja Brazíliát

Forrás: Twitter

Magyar mémek is születtek: például Dzsudzsák Balázzsal a főszerepben:

Forrás: Facebook

És a Szomszédok vicceskedése sem maradhatott ki:

Forrás: Facebook/Szomszédok Forever

Aki lemaradt volna a keddi meccsről, az alábbi pár másodperces kis videót megnézve minden fontosat megtud majd. Brazilfanoknak szintén nem ajánlott ez a felvétel!

Rablás és gyújtogatás a brazil vereség utánhttp://www.life.hu/news/20140709-rablas-gyujtogatas-es-zaszloegetes-a-brazil-vereseg-utan-a-fociveben.htmlA világbajnokság történetének legnagyobb vereségét szenvedték el a brazilok a keddi Németország elleni meccsen. A szurkolók kifordultak magukból, több helyre kellett rendőri erősítést hívni.NewsOrigoPatakokban folytak a könnyek a brazil meccsen... és utánahttp://www.life.hu/news/20140708-brazilok-sirnak-a-nemetorszag-es-brazilia-focivebe-negyeddonton-kepek.htmlKedd este egy pillanat alatt mindenki szakkomentorrá vált a Facebookon, de azt, hogy valójában mi történt a Brazília-Németország világbajnoki elődöntőn, valószínűleg sokan és sokáig fogják elemezni. A házigazda Brazília megalázó vereséget szenvedett Németországtól. A brazil szurkolók teljesen összetörtek. Könnyek következnek.News--Micsoda nők! Íme a 3 legdögösebb brazil szurkolóhttp://www.life.hu/trend/20140705-alessandra-ambrosio-gisele-bundchen-es-izabel-goulart-szurkol-a-fociveben-a-braziloknak.htmlMázlija van a brazil focicsapatnak, hogy három ilyen bombanőt tudhat a szurkolói között. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.