Még mindig gyönyörű és két gyermek anyukája - Így néz ki most a Rosalinda sztárja

Rosalinda Thalia szappanopera Marimar teleregény Tommy Mottola Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mexikói énekesnő, műsorvezető és színésznő Thalía Sodi ma két gyermek anyukája. Anno nem készült szappanopera a főszereplése nélkül, idehaza is imádták őt a rajongók. Vajon ma hogy néz ki?

A telenovellák királynőjeként is emlegetett Thalia a mai napig hihetetlen népszerűségnek örvend nemcsak hazájában, de szerte a világon. A szépség egykor számos, idehaza is nagyon kedvelt szappanoperában tűnt fel, gondolj csak a Maríára, a Marimarra, vagy a Rosalindára.

Forrás: wikipedia

Utóbbi volt az utolsó sorozata, amelyet 1999-ben forgattak és nálunk nézettségi rekordot döntögetett – írja a wikipedia.

2000-ben ment hozzá Tommy Mottola híres zenei producerhoz, akitől két szép gyermeke, egy kisfiú és egy kislány született.

Forrás: Instagram/Thalia

Jelenleg az Egyesült Államokban él, tavaly teljesült egyik álma, amikor csillagot kapott Hollywoodban a hírességek sétányán.

Forrás: Instagram/Thalia

Instagram oldalára feltöltött képei szerint manapság mindene a zene, a gyerekek és a sportolás körül forog. Nagyon szép kis család!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.