Ne lepődj meg nagyon! Elefántok strandolnak majd a Balaton partján

Forrás: Hill+Knowlton Strategies -
Cirkuszok éjszakája afrikai elefántok cirkusz Balatonlelle elefánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 12-én a Cirkuszok éjszakája rendezvénysorozat keretében Balatonlellére látogat a német Casselly cirkuszi család és négy afrikai elefántja. Ha kíváncsi vagy, hogy fürdenek a magyar tengerben az ormányosok, ott a helyed!

Idén nyáron másodszorra rendezik meg a cirkuszművészetet népszerűsítő Cirkuszok éjszakája rendezvénysorozatot. Ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója hatalmas látványossággal várja a publikumot már délelőtt is Balatonlellén. A látogatókat a világ legjobb akrobatikus elefánt számát bemutató hétgenerációs cirkuszi Casselly család és négy afrikai elefántja, Mambo, Namda, Kimba és Tonga szórakoztatja majd, akik először mártózhatnak meg a tó vizében.

Forrás: Hill+Knowlton Strategies

A csorda 11 órakor indul el a Nemzeti Cirkusz sátrától a Yachtclubba. Tavaly nyáron Szandra, a Magyar Nemzeti Cirkusz 36 éves indiai elefántja látogatott el a balatoni strandra, aki 4700 kilós súlya ellenére szégyenlős volt, így végül csak a parton sütkérezett, nem ment bele a vízbe, de az őt körülvevő közönségnek így is egy életre szóló élményt szerzett.

Reméljük, idén nyáron az afrikai elefántcsorda bátrabb lesz majd, és bemerészkedik a magyar tengerbe!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.