Bizakodó kijelentést tett Schumacher felesége

Forrás: AFP/Jens Kalaene -
síbaleset Corinna Schumacher kóma Forma-1 Michael Schumacher megszólalás bizakodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszólalt férje, Michael Schumacher állapotával kapcsolatban Corinna egy hétvégi rendezvényen.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Corinna Schumacher hétvégén egy lovassport rendezvényen vett részt. Fél év után ez volt az első nyilvános szereplése. A Forma-1-legenda neje mosolygott, viccelődött, kedélyesen beszélgetett az emberekkel. Ez sokak szerint bizakodásra adhat okot és azt jelenti, javul Schumi állapota. Ezt erősíti az is, hogy a Neue Post című magazinnak néhány mondatot sikerült kihúznia Corinnából, aki így fogalmazott: „Haladunk, igaz lassan, de haladunk előrefelé."

Forrás: AFP/Jens Kalaene

Az egykori autóversenyző még decemberben szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban. Hónapokon át mesterséges kómában feküdt. Néhány hete azonban felébredtés átszállították egy, a család Lausanne-i otthonához közeli svájci kórházba, ahol megkezdték hosszú rehabilitációját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.