Ez szörnyű! Felakasztotta magát egy tini a brazilok veresége miatt

Thinkstock -
depresszió öngyilkos vereség bánat focivébé öngyilkosság tragédia brazil válogatott Nepál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkos lett egy nepáli tini lány a brazil válogatott csúfos bukása után a keddi elődöntőben.

Ahogy a Life.hu is megírta és a fél világ erről beszélt, a brazilok 7:1-es vereséget szenvedtek a focivébén a németektől. Az internet mémgyára még tovább alázta a házigazdákat. Egy nepáli iskolás lány azonban, aki nagy brazil drukker, egy cseppet sem érezte viccesnek a történteket. A mérkőzés után nem sokkal kioltotta az életét – írja a Daily Mail.

Illusztráció Thinkstock

A rendőrség tájékoztatása szerint a 15 éves Pragya Thapa annyira depressziós lett, hogy bánatában felakasztotta magát szerda reggel. A tragikus eset Nepál fővárosától, Katmandutól 250 mérföldre, keletre történt egy faluban. A lányra édesanyja talált rá a szobájában. Úgy tudni, a szörnyűség előtt a barátaival beszélgetett a meccsről, majd a szobájában tanult. Néhány barátja korábban piszkálta, amiért szenvedélyesen szurkolt a braziloknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.