Te rácuppannál a ribancajakra?

Forrás: NORTHFOTO/Whitehotpix/Amazing Planet/Whitehotpix -
csók virág Florida botanikus kert ajak Mick Jagger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatalmas növény ránézésre olyan, mint egy termetes női száj. A Rolling Stones után szabadon sokan csak Jaggernek nevezik a rock 'n' roll virágot, amely nagyon látványos és különleges, az biztos. Mi rácuppannánk! :)

Mint egy nagy csókos száj – így néz ki az a trópusi virág, amelyre egy floridai botanikus kertben bukkantak. A dús ajkakról sokaknak Mick Jagger húsos szája ugrik be. Hivatalosan egyébként Psychotria Elatának nevezik a növényt, amelyet becéznek még (nagyon szabadon fordítva) forró ajak növénynek, virágajaknak, sőt, ribancajaknak is.

Forrás: NORTHFOTO/Whitehotpix/Amazing Planet/Whitehotpix

Korábban is csak ámultunk-bámultunk azon, milyen csodákra képes a természet. Legutóbb például punci alakú növényeket találtunk.

Vaginák a természetbenhttp://www.life.hu/intim/20131107-vagina-alaku-viragokat-fakat-sziklakat-rejt-a-termeszet.htmlKi hitte volna, hogy tele van a világ punci alakú természeti képződményekkel és növényekkel. Bámulatos fotók.IntimPénisz alakú oszlopok meredeznek a Szerelem-völgybenhttp://www.life.hu/news/20140519-penisz-alaku-oszlopok-allnak-szerelem-volgyben-kappadokiaban-torokorszagban.htmlAz anyatermészet ismét megmutatta, milyen vicces formákat tud létrehozni.NewsOrigoPénisz a zokniban – új kampány indulthttp://www.life.hu/drlife/20140331-cock-in-a-sock-penisz-a-zokniban-kampany-celja-felhivni-a-figyelmet-a-ferfiak-rakos.htmlA Facebookon indult útjára egy őrült kampány, amely – ahogy az már lenni szokott – pillanatok alatt rendkívül népszerű lett. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.