Szállj a sassal! - Ez a világ legjobb drónfotója

fotózás drón sas GoPro fotóverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először rendeztek fotóversenyt olyan képek között, amelyeket drónok segítségével készítettek. A nyertes fotó elég meggyőző.

A Dronestagram egy olyan fotógyűjtő oldal, amelyre drónok segítségével készült képeket töltenek fel a felhasználók. Az oldal önmagában is igazi kaland: számtalan helyet megnézhetsz a levegőbe emelkedve, madártávlatból vagy egy kicsit még magasabbról. A drónok pilóta nélküli repülő eszközök, amelyekre kamerát - általában GoPrót szerelnek - és így készítenek elképesztő felvételeket.

A versenyen két kategóriát neveztek meg: a szakmai zsűri és a közönség is kiválaszthatta a kedvenceit. A szakmai zsűri az első helyet Dendi Pratamnak osztotta ki, aki egy indonéziai nemzeti parkban fotózott le a drónja alatt átrepülő sast. A madár állítólag még flörtölt is a drónnal, nem akarta levadászni, inkább csak játszani szeretett volna vele.

Forrás: www.dronestagr.am

A második helyezett Saniel Lunario lett, aki a lakóhelyéhez közeli parkban fotózta le azokat, akik összegyűltek, hogy megnézzék a drónját.

Forrás: www.dronestagr.am

A harmadik helyezett Dominique Reginensi Reignier-Esery lett, aki Annecy város felett fotózta le a naplementét. Lenyűgöző képek!

Forrás: www.dronestagr.am

Most már, ha lehet, nem csak kisvombatot szeretnénk, hanem egy drónt is. A másik kategória helyezettjeit itt nézheted meg.

Erről az esküvői fotóról beszél most az internethttp://www.life.hu/intim/20140708-eskuvoi-foto-hattereben-a-tornado-tolcsere-errol-beszel-most-mindenki.htmlEgy tornádó tölcsérével a háttérben pózolt az újdonsült kanadai pár – mintha mi sem lenne természetesebb.IntimOrigoÍme, a világ legkülönlegesebb ajtói – csodálatos fotókhttp://www.life.hu/news/20140707-a-vilag-legszebb-ajtoit-gyujtotte-ossze-a-boredpanda-nevu-oldal.htmlIndonéziától Olaszországig a világ legkülönlegesebb ajtóit gyűjtötte össze az egyik népszerű amerikai portál. Meseszép felvételek jönnek.News--Varázslatos fotók boldogan játszó gyerekekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20140704-a-termeszetben-boldogan-jatszo-gyerekekrol-keszult-egy-varazslatos-fotosorozat.htmlBámulatos fotósorozat örökíti meg, hogyan mókáznak és élvezik az életet a gyerekek a világ különféle helyein, modern, hiperszuper kütyük nélkül, a természetben.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.