Így fest Sharon Stone feneke a valóságban - a narancsbőr őt sem kíméli

lesifotós narancsbőr Sharon Stone fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 éves világsztár hónapok óta nem jár konditerembe. Mikor megkérdezték tőle, miért, annyit felelt: "egyszerűen nem szeretem." Hogy ennek a hanyagságnak köszönhető-e a fenekén megjelenő narancsbőr, nem tudjuk, mindenesetre a saját lelkünk megnyugtatása érdekében érdemes megnézni.

Sharon Stone a tőle megszokott lazasággal, stílusosan vetette oda az újságíróknak: "igen, hónapok óta nem járok edzeni, és igen, nyaralni készülök. Üzenem a fotósoknak, akik majd a bikinis fenekemre fókuszálnak, hogy egy tetoválás is van ratja, azt keressék!". Azért szeretnénk mi 56 évesen úgy festeni, mint Sharon Stone. A yachnot elkapott fenék-fotót, ha kíváncsi vagy, ITT nézheted meg.

Casino, Sharon Stone Forrás: UIP

Sharon Stone még mindig tudja, mitől döglik a légyhttp://www.life.hu/trend/20140521-sharon-stone-mini-ruhaban-a-67-cannes-i-filmfesztival-voros-szonyegen.htmlPilótanapszemüvegben és ultrarövid fekete ruhácskában lépett a 67. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegére Sharon Stone.Trend--Sharon Stone elfelejtett melltartót vennihttp://www.life.hu/trend/20140326-sharon-stone-amerikai-szineszno-nem-vett-fel-melltartot.htmlMit sem ért a gondosan takaró fekete blúz, a vakuk mindent megvillantottak.Trend--Sharon Stone merész dekoltázzsal tesz az évekrehttp://www.life.hu/trend/20131201-sharon-stone-meresz-dekoltazsu-ruhaja-a-marrakesh-i-filmfesztivalon.htmlDíjat kapott a marrakesh-i filmfesztiválon Sharon Stone, aki megjelenésével ismét csak azt tudatta a világgal: 55 évesen is lehet valaki hiperszexi.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.