Íme, az igazság Zimány Linda és Jude Law kapcsolatáról - Hoppá! megszólalt az illetékes

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
csók Zimány Linda Jude Law kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne arra az amatőr videófelvételre, amin a részeg, lábán is alig álló Jude Law forró csókot nyom a glammodell szájára? Zimány Linda most elárulta, milyen kapcsolat fűzi őt a színészhez - mert igen, azóta is tartják a kapcsolatot egymással.

"Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy kizárólag kollegiális a viszonyunk, ha barátok nem is, de jó ismerősök lettünk, akik néhanapján még érdeklődnek is a másik hogyléte felől" – mondta Linda a Borsnak. "Rendkívül udvarias és kedves ember, emellett valóban egy igazi brit sármőr, és úgy, ahogy sok millió nő, én is helyes pasinak tartom. A kapcsolatunk azonban sosem volt több munkakapcsolatnál, sem azon az ominózus estén, sem a forgatások alatt vagy után. Az üzenetváltásaink sem szólnak másról, mint a filmről vagy a másik hogylétéről" – tette hozzá.

Zimány Linda Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Az újabban színészi babérokra is törő modell azt is elmondta, két-három évet adt magának, hogy megvalósítsa a színészethez fűzött álmaimat. "Amint visszamegyek Los Angelesbe, elkezdem tanulni a színészkedést, ugyanis a Spy után kaptam még lehetőséget, több castingra is várnak szerencsére."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.