Megtartják szombaton a 32. Balaton-átúszást

Forrás: Lantos Gábor -
meteorológia Balaton-átúszás kánikula Révfülöp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétszeri halasztás után szombaton megtartják a 32. Balaton-átúszást a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5200 méteres távon.

A rendezvény szervezőbizottsága a meteorológiai előrejelzés és a balatoni vízirendészet vezetőjének egyértelmű véleménye alapján úgy döntött, szombaton megtartják a Balaton-átúsztást. A hírek szerint kánikula lesz, kiadták a hőségriasztást is.

Forrás: Lantos Gábor

A Balaton térségében nyárias, meleg idő és 25-26 fokos vízhőmérséklet várható. Nevezni a révfülöpi futballpályán lehet reggel 7 órától 13.30 óráig, a rajt 8 órától 14 óráig folyamatos lesz - írja az MTI.

Füstölt a 3-as metróhttp://www.life.hu/news/20140715-kigyulladt-a-3-as-metro-budapesten-a-nyugati-es-a-lehel-ter-kozott.htmlAz Andrássy úti lakóház kigyulladásán kívül egy másik tűzeset is történt kedden délután Budapesten. A lánglovagok.hu információ szerint tűz ütött a budapesti 3-as metró alagútjában a Nyugati tér és a Lehel tér között. NewsFotó: Hajdú D. András - OrigoKiderült, a vombat a leghasznosabb állat http://www.life.hu/news/20140714-cuki-videot-keszitettek-egy-vombatmenhely-munkatarsai.htmlNemrégiben arról írtunk, hogy miért nem okos dolog kisvombatról álmodozni, ám most egy videó rádöbbentett minket arra: nem is akkora ostobaság egy ilyen cukiságot lakótársul fogadni. NewsOrigoMegszívhatja a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140714-vizsgalatot-indit-a-brit-adatvedelmi-hivatal-a-facebook-ellen.htmlCsaknem 700 ezer Facebook-felhasználó vett részt egy érzelmi hatásokat vizsgáló kísérletben, de mindez anélkül történt, hogy tudtak volna róla. A kísérlet a közösségi oldal szabályzatának nem mond ellent, ám mivel etikailag aggályos, vizsgálatot indít a brit adatvédelmi hivatal. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.