Forróság és csigatempó a magyar határon

Forrás: MTI -
autópálya határátkelő torlódás dugó kánikula forróság Röszke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is 3 óránál többet kell várni a röszkei autópálya-határátkelőhelyen a Nyugat-Európából szabadságra induló vendégmunkások rohama miatt. A mai kánikulában ez nagyon megterhelő, ezért aki arra utazik, készüljön hűsítóvel és elegendő ennivalóval az embert póbáló dugóra!

Az átkelő teljes kapacitással működik, de a folyamatos utánpótlás miatt a várakozás vélhetően egészen hétfőig megmarad - írja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: MTI

A gyorsabb átlépés érdekében célszerű Tompa, Tiszasziget, vagy Ásotthalom felé kerülni. Ezek az átkelők naponta 7 és 19 óra között tartanak nyitva. Napközben itt is kialakulhat kisebb várakozás, ezért útnak indulás előtt célszerű tájékozódni. Az aktuális várakozási idők elérhetők a rendőrség honlapján. A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletén is érdeklődhetnek: 30/466-1021.

Embert gázolt a vonat Békéscsabánálhttp://www.life.hu/news/20140719-a-szolnoki-vasutvonalon-baleset-miatt-nem-jarnak-a-vonatok-ezert-jelentos-kesesek-varhatok.htmlJelentős késésekre lehet számítani a szolnoki vasútvonalon - egy embert elgázolt a vonat szombat hajnalban. NewsÚjra együtt a Jóbarátok színésznőihttp://www.life.hu/news/20140718-courteney-cox-jennifer-aniston-lisa-kudrow-ujra-egyutt-egy-los-angeles-i-etteremben.htmlCourteney Cox, Jennifer Aniston és Lisa Kudrow egy menő Los Angeles-i étteremben töltötték együtt a szerda estéjüket.News--Arannyal öntötték nyakon a Beckham-fiúkat – szó szerint!http://www.life.hu/news/20140718-david-beckhamet-arannyal-ontottek-nyakon-a-nickeloden-kids-choice-dijatadojan.htmlDavid Beckham és fiai, Romeo és Cruz is kapott abból az aranyszínű löttyből, amellyel a csütörtök esti Nickelodeon Kid's Choice díjátadójának szervezői kedveskedtek az egykori sztárfutballistának.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.