Vicces! Állati merénylet jógások ellen

kutya zavar macska póz jóga vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zen, nyugalom, jóga - mindez csak akkor lehetséges, ha házi kedvenced nem tartózkodik a közelben, mert egy-egy jógapóz hatalmas csábítást jelent a kutyusoknak és macsekoknak. Jót fogsz mulatni az alábbi videón!

Semmi kétség, a jóga vonzza az állatokat, a vicces pózok inspirálják őket és amint lehetőségük van rá, megrohamozzák gazdijukat. Íme, a videó, amin biztos, hogy még az is jókat fog derülni, aki soha nem jógázott és azt sem tudja, mit jelent az, hogy ászana.

A maláj légitársaságnak a jövőben nem lesz MH17-es járatahttp://www.life.hu/news/20140720-a-malaj-legitarsasagnak-a-jovoben-nem-lesz-mh17-es-jarata.htmlA Malaysia Airlines vasárnap bejelentette, hogy nem használja a jövőben az MH17-es járatszámot, a maláj lottótársaságok pedig azt közölték, hogy nem fogadnak el téteket a járatszámmal kapcsolatos számokra - írja az MTI. NewsEnnél meghatóbb teknősös videó nincs ishttp://www.life.hu/news/20140720-colin-sutton-es-cameron-dietrich-kaliforniai-partjainal-szabaditottak-ki-a-teknost.htmlA két búvár, Colin Sutton és Cameron Dietrich Kaliforniai partjainál találtak rá a csapdába esett és halálra rémült teknősre.NewsOrigoDurva bulivideót posztolt Vajna Timihttp://www.life.hu/news/20140721-durva-bulivideot-posztolt-vajna-timi.htmlVajna Timi éppen Porto Cervóban, a Földközi-tengeren lévő Szardínia szigetén lazít barátnőivel és persze férjével, Andy Vajnával. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.