Nem fogsz hinni a szemednek, ha ezt meglátod – almahámozás felsőfokon

Forrás: facebook/Beautiful & Amazing Photo Collection -
alma műalkotás hámozás szépség harapás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fantasztikus aprólékos művészeti alkotás egy almahámozásból – te beleharapnál?

Különlegesen meghámozott almákról készítettek fotósorozatot. Nekünk a gondosan, apró motívumokkal megspékelt alma tetszett a legjobban, amely úgy fest, mint egy hímzés. Nem lenne szívünk beleharapni ebbe a műalkotásba! A többi zseniális fotót IDE kattintva tudod megnézni!

Forrás: facebook/Beautiful & Amazing Photo Collection

Korábban arról írtunk, hogyan lehet felszeletelni és megenni a dinnyét pofonegyszerűen, de a szupergyors fokhagymapucolás titkát is megosztottuk veled.

Záporok enyhítik a kánikuláthttp://www.life.hu/news/20140720-a-meteorologiai-szolgakat-szerint-marad-a-kanikula-se-sok-zapor-varhato.htmlJó hír azoknak, akik már nem bírják a folyamatos napsütést. Bár a jövő héten is igen meleg lesz, záőprokra is számíthatunk, így kisebb eséllyel kapunk hőgutát, mint a hétvégén. News--Így pucold meg a fokhagymát 10 másodperc alatt!http://www.life.hu/news/20140626-a-fokhagymapucolas-leggyorsabb-10-masodperces-modja.htmlSzerdán a meggymagozás leggyorsabb módját mutattuk meg nektek, most pedig a fokhagymapucoláshoz adunk egy kiváló tippet.NewsOrigoÍgy vágd fel és edd meg a görögdinnyét pillanatok alatt!http://www.life.hu/news/20140703-a-gorogdinnyet-igy-vagd-fel-es-edd-meg-egyszeruen-gyorsan-pofonegyszeru-trukk.htmlA szupergyors fokhagymapucolás után most a dinnyét vesézzük ki. Úgy tűnik, eddig rosszul vágtuk fel, majd fogyasztottuk el kedvenc gyümölcsünket. Most végre megvan a megoldás, amit minden dinnyeevőnek látnia kell!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.