Boldog szülinapot, Snooty!

Forrás: South Florida Museum/Facebook -
állat cuki születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá, hoppá, majdnem lemaradtunk! Július 21-én ünnepelte 66 születésnapját Snooty, a világ legidősebb lamantinja. Annyira cuki, hogy meg kell mutatnunk nektek is. 

A South Florida Museum Facebook-oldalán több száz fotón ünneplik az aggastyánnak számító lamantint. Gyerekek, nők, férfiak egyaránt fotózkodnak vele...

Forrás: South Florida Museum/Facebook

...sőt, még szülinapi tortát is készítettek számára...

Forrás: South Florida Museum

A lamantin egyébként fogságban sokkal tovább él, mint a természetben.Veszélyeztetett faj, sok közülük már 30 évesen elpusztul. A 60 feletti életkort nagyon kevesen élik meg.

Forrás: South Florida Museum/Facebook

Kánikulára ítéletidő http://www.life.hu/news/20140722-a-kanikulat-kovetoen-jegeso-es-viharok-varhatoak-tobb-megyere-riasztast-adtak-ki.htmlA várható felhőszakadás miatt kedden figyelmeztetéseket adtak ki az egész országra, több megyében heves zivatarok is lehetnek - írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsMTI/Kovács TamásA Photoshop-őrület ellen emelte fel hangját Colbie Caillat http://www.life.hu/news/20140721-colbie-caillat-grammy-dijas-enekesno-a-photoshop-orulet-ellen-enekel-uj-klipjeben-a-tryban.htmlFelkapták Colbie Caillat Try című számához készült videóját. A klipet a YouTube-on már több mint 10 millióan nézték meg. Nem véletlen!News--Gigavarangy üldögél Pekingbenhttp://www.life.hu/news/20140721-kuo-jung-zsao-kinai-muvesz-varangyosbeka-installaciot-keszitett-pekingben.htmlKuo Jung-zsao kínai művész 22 méter magas, 34 méter hosszú és 21 méter széles arany varangyosbékája a pekingi Jü Jüan-tan parkban ücsörög. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.