Kánikulára ítéletidő

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
eső vihar kánikula jégeső elhárítás riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várható felhőszakadás miatt kedden figyelmeztetéseket adtak ki az egész országra, több megyében heves zivatarok is lehetnek - írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat. 

Megázhat, aki ma nem vitt magával esernyőt. Ugyanis keddre a várható felhőszakadás miatt öt megyére másodfokú, az ország többi területére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki. Békés, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Nógrád megyében intenzív záporok, zivatarok várhatók, de a többi megyében sem kizárt, hogy leszakad az ég.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Az érintett területeken a zivatarokat kárt okozó szél, illetve jégeső kíséri. Melegünk sem lesz túlzottan: a legalacsonyabb hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb hőmérséklet pedig többnyire 22 és 27 fok között valószínű.

A Photoshop-őrület ellen emelte fel hangját Colbie Caillat http://www.life.hu/news/20140721-colbie-caillat-grammy-dijas-enekesno-a-photoshop-orulet-ellen-enekel-uj-klipjeben-a-tryban.htmlFelkapták Colbie Caillat Try című számához készült videóját. A klipet a YouTube-on már több mint 10 millióan nézték meg. Nem véletlen!News--Gigavarangy üldögél Pekingbenhttp://www.life.hu/news/20140721-kuo-jung-zsao-kinai-muvesz-varangyosbeka-installaciot-keszitett-pekingben.htmlKuo Jung-zsao kínai művész 22 méter magas, 34 méter hosszú és 21 méter széles arany varangyosbékája a pekingi Jü Jüan-tan parkban ücsörög. News--Záporok enyhítik a kánikuláthttp://www.life.hu/news/20140720-a-meteorologiai-szolgakat-szerint-marad-a-kanikula-se-sok-zapor-varhato.htmlJó hír azoknak, akik már nem bírják a folyamatos napsütést. Bár a jövő héten is igen meleg lesz, záőprokra is számíthatunk, így kisebb eséllyel kapunk hőgutát, mint a hétvégén. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.