Miley Cyrus nagyon is él! Hétfőn még halálhírét keltették, most már félpucéran pózol

Forrás: Instagram/Miley Cyrus -
Miley Cyrus hoax halálhír félpucér Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamu halálhíre után egy nappal az énekes-színésznő egy félmeztelen fotóval vágott vissza Instán.

Miley Cyrus lett az internetes hoaxok legújabb áldozata: a minap ugyanis az a hamis hír terjedt róla villámgyorsan a világhálón, hogy Los Angeles-i otthonában elhunyt, miután túladagolta magát. Sokan bedőltek ennek Facebookon, órákkal később azonban kiderült, hogy kacsa volt. Miley köszöni szépen, jól van, sőt, hozta szokásos magamutogató formáját, amikor egy szemtelen, félmeztelen felvételt osztott meg magáról Instagram oldalán. A fenékrázás királynője csak egy farmerrövidnadrágot visel és olyan, mintha egy sivatag szélén állna.

Forrás: Instagram/Miley Cyrus

Korábban Jennifer Lopeznek keltették halálhírét, a hazai sztárok közül pedig L. L. Junior és Bajor Imre is átélt hasonlót.

Totál bekattant Miley Cyrushttp://www.life.hu/news/20140602-miley-cyrus-enekesno-bekattant-orult-fotokat-es-videokat-posztol-instagramjara.htmlAz énekesnő, akit mostani húzásai miatt inkább botrányhősnőnek kell titulálnunk, ennél lejjebb talán már nem süllyedhet. Instagramjára posztolt őrült fotókat és videókat magáról.NewsOrigoHatalmas fallosszal a lába között lépett fel Miley Cyrushttp://www.life.hu/intim/20140511-hatalmas-fallosszal-a-laba-kozott-lepett-fel-miley-cyrus-londonban.htmlHatalmas pénisszel a lábai között lépett fel egy londoni koncerten Miley Cyrus.Intim--Drogtúladagolás miatt került kórházba Miley Cyrus?http://www.life.hu/drlife/20140507-miley-cyrus-tagadja-hogy-drogtuladagolas-miatt-kerult-korhazba.htmlTerjednek a pletykák a vadóc énekesnő kórházba kerülése óta. Miley végre reagált.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.