Kifosztották a lelőtt maláj gép áldozatainak bőröndjeit

Ukrajna holland maláj gép Malaysia Airlines áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvajok szabadultak rá az Ukrajna felett lelőtt maláj gép áldozatainak poggyászaira. Voltak, akik az Instagramra posztoltak fotót a zsákmánnyukkal. Elképesztő, hogy vannak, akik hasznot húznak a tragédiából. 

Az elmúlt napokban az egész ukrán sajtót bejárta az a poszt, amelyen egy lány egy szempillaspirált tart a kezében, a következő szöveggel: “Szempillaspirál Amszterdamból. Egészen pontosan a mezőről. Tudjátok, hogy értem…”, majd hozzátette, egy tolvaj ismerősétől kapta a holmit. A lány a posztja alatt kapott hideget-meleget, így törölte azt.

Forrás: Instagram

A fosztogatásra azonban több bizonyíték is van. Az áldozatok telefonjai új gazdára találtak: a megcsörgetett számokat idegenek veszik fel, sőt egy holland nő a Dailymailnek arról beszélt, férje bankkártyáját is megpróbálták használni illetéktelenek.

Ma tartják a füredi Anna-bálthttp://www.life.hu/news/20140726-balatonfureden-julius-26-an-tartjak-a-189-anna-balt.htmlHagyományosan, július 26-án tarták a füredi Anna-bált. A rendezvényre közel ötszáz vendéget várnak a szervezők.NewsOrigoA Gresham-palota lett a világ 3. legjobb szállodájahttp://www.life.hu/news/20140726-a-budapesti-gresham-palota-a-vilag-3-legjobb-szallodaja.htmlEgy nemzetközi szavazáson bronzérmes lett Budapest egyik szállodája.NewsVérvörössé változott egy folyó Kínábanhttp://www.life.hu/news/20140726-a-kinai-wenzhou-ban-vervorosse-valt-a-folyo-vize.htmlSzinte egyik óráról a másikra változott meg egy kínai kisvárosban a folyó színe. Állítólag nem ipari szennyeződés a meglepő elszíneződés oka, de hogy mi: még rejtély. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.